Za dijake 4. Ta, 4. Tb in 5. Pt razreda je prišel   težko pričakovan dan.  Konec je vprašanj – ali so uspeli? Zdaj so  le še odgovori, ki povedo, da so prispeli do konca. Dokazali so, da zastavljene cilje znajo in zmorejo  uresničiti.

Na slovesnosti, ki je potekala v prostorih dijaškega doma, je ravnateljica Janja Prašnikar Neuvirt dijakinjam in dijakom svečano podelila spričevala. Najzaslužnejši dijaki so prejeli tudi pohvale. Slovesnosti se je udeležil tudi podžupan Občine Radenci gospod Miran Jelen, ki je dijakinjama izročil tudi »županovo petico«. To prejmejo dijaki, ki so skozi vsa štiri leta izobraževanja dosegli odličen uspeh. Posebej ponosni smo na našo dijakinjo Mojco Raj, ki je osvojila vse točke in tako postala zlata maturantka.

Svečanega dogodka sta se udeležila tudi gospa Vesna Maučec, direktorica Hotela Radin, in gospod Branko Slavinec, direktor gostinstva.  Po končani svečani podelitvi in pogostitvi sta dijake in starše povabila na zasaditev drevesa, ki je potekala v radenskem parku.

»Med mnogimi potmi izbrati pravo pot, je težko, vse življenje hoditi po njej, je še težje.«

Vsem maturantkam in maturantom se zahvaljujemo za vse poti, ki smo jih skupaj prehodili in jim na nadaljnji poti želimo vse dobro. Naj jih vse poti vodijo do uspeha in zastavljenih ciljev.

      

                  

Dostopnost