V sredo, 4. 5. 2022, so dijaki zaključnih letnikov 4. TaTb in 5. Pt-oddelka z mentoricami Zdenko Mesarič, Elviro Štumpf in Bojano Flegar pri praktičnem pouku gastronomije in turizma izvedli medpredmetno povezovanje na temo Pozdravljena pomlad. Sproščeno druženje in predstavitev dela je potekalo v avli dijaškega doma Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci.
Pomladni koktajl parti so dijaki gastronomi 4. Ta-oddelka pripravili v okviru strokovnega modula catering. Pripravili so: nadevan paradižnik, galantin na sadni solati, šunko v testu s hrenovo peno, klobasice v testu, ocvrte perutničke z majonezno omako, kremne krofke in mini potičke/koktajl potičke.
Za tematsko ureditev predstavitvenega prostora in pester animacijski program so v okviru modula animacija poskrbeli dijaki 4. letnika, smer turizem. Med programom so recitirali avtorske pesmi, poskrbeli pa so tudi za pevske točke. K slednjemu so se pridružili tudi dijaki 5. Pt-oddelka.
Po programu je sledila pogostitev in sproščeno druženje dijakov z mentoricami ter gosti.
Nedavni komentarji