NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI in nas obiščite na SŠGT Radenci!

OGLED ŠOLE IN DIJAŠKEGA DOMA JE MOGOČ katerikoli dan v tednu.

Pokličite nas na tel.: 041 605 161.

Dogovorili se bomo za uro obiska, ki vam najbolj ustreza. 

Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci (SŠGT Radenci) izobražujemo v programih: GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE, GASTRONOMIJA IN TURIZEM in GASTRONOMIJA za pridobitev poklicev v gostinstvu in turizmu: GASTRONOM HOTELIR (KUHAR, NATAKAR), GASTRONOMSKO-TURISTIČNI TEHNIK (GOSTINSKI TEHNIK, TURISTIČNI TEHNIK), GASTRONOMSKI TEHNIK.

NOVOST ZA KUHARJE IN NATAKARJE: Štipendije za deficitarne poklice so namenjene dijakom, ki se izobražujejo za poklice, za katere na trgu dela ni dovolj kadra. Letos je med deficitarnimi poklici tudi GASTRONOM HOTELIR. Mesečna višina štipendije znaša 102,40 €. Pomembna informacija za bodoče dijake je, da se štipendija za deficitarne poklice lahko dodeli hkrati  z vsemi štipendijami razen s kadrovsko.

Vsi tisti, ki vas zanima delo v gostinstvu in turizmu, ste skupaj z vašimi starši vabljeni na našo šolo, kjer vam bomo z veseljem pokazali, kje, kaj in kako delamo in se izobražujemo.

NAJAVITE svoj obisk katerikoli dan v tednu. Dogovorili se bomo za uro, ki vam najbolj ustreza, sprejeli pa vas bomo tako, da se boste »s šolo« in poklici, za katere izobražujemo, kar najbolje spoznali.

Predstavili vam bomo tudi dijaški dom, v katerem lahko bivate v času šolanja. Je sestavni del šole in leži v središču kraja, v neposredni bližini šole, avtobusne postaje, pošte in trgovine, a vstran od mestnega vrveža. V domu je manjše število dijakov, zato daje pridih domačnosti. Med dijaki in vzgojitelji vladajo pristni odnosi, vsi so med seboj  povezani in zlahka izmenjujejo izkušnje.             Naš dijaški dom omogoča hiter dostop do avtobusa, zato je zanimiv tudi za dijake, ki obiskujejo druge srednje šole v Pomurju, npr. v Ljutomeru ali Murski Soboti. V obe smeri so dobre avtobusne povezave.

NE ZAMUDITE priložnosti, ki jo ponujamo in nas obiščite.

Vljudno vabljeni!

POKLIČITE nas:

ravnateljica: 041 605 161

tajništvo: 02 566 9 160

svetovalna delavka: 041 651 855

 

Dostopnost