Šolsko leto gre h koncu, dijake zaključnega letnika programa GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE čaka le še zaključni izpit.
Dijaki 3. ab razreda smo za opravljanje 2. izpitne enote zaključnega izpita pripravili slavnostni obrok na temo
»Okusi Slovenije so okusi različnih pokrajin«.
Zaključni izpit je pomembna prelomnica v življenju, zato smo se dijaki ob tej priložnosti za goste še posebej potrudili.
Benjamin Režonja,
vodja zaključne naloge
Kosilo ob opravljanu ZI
Pašteta iz svinjine v ovoju bučnih semen
Ržen popečeni kruh
Nabodala iz okisane zelenjave in sira
Omaka iz rdeče pese
Pečen brancin
Pečena polenta s korenčkom
Zelenjavne ruladice
Tržaška omaka
Marinirana jagnječja pečenka
Idrijski žlikrofi
Krompirjevi ocvrtki
Pečeno korenje s timijanom
Karamelizirana čebula
Naravna omaka
Mini pohorska omleta
Celjska rolca
Ajdov drobljenec
Medena zmrzlina
Omaka iz gozdnih sadežev
Nedavni komentarji