logo
PRIJAVA

YH RADENCI je v mreži Youth Hostlov in deluje v okviru SŠGT Radenci.

LOKACIJA YH RADENCI: YH Radenci se nahaja v neposredni bližini avtobusne postaje, na desni strani ceste Gornja Radgona – Radenci in je viden preko železniške proge. Dostop z avtom je mogoč, v smeri Boračeva proti Prisojni cesti ali v smeri proti Kapelskemu Vrhu.

Prisojna cesta 4, 9252 Radenci
Tel.: 00386(0)2 5669 160, 00386(0)41 605 161
E-pošta: info@ssgtr.si; janja.prasnikar-neuvirt@guest.arnes.si
Splet: www.ssgtr.si

 

1.11. 2022_CENIK_ nočitve, prehrana, uporaba prostorov …

YH/Dijaški dom SŠGT Radenci se nahaja v SV Sloveniji, kjer okolica ponuja veliko možnosti za preživljanje prostega časa, športnih aktivnosti in tudi enodnevnih izletov. Pot vas lahko zapelje tudi do sosednjih držav, saj je YH/dijaški dom le nekaj kilometrov od meje z Avstrijo in Madžarsko.

Dijaški dom SŠGT Radenci
Prisojna cesta 4
9252 Radenci

Tel.: 02 564 26 50
Tel.: 02 564 26 54 (kuhinja)

E-pošta:

info@ssgtr.si;
ddssgt.radenci@gmail.com;

V YH/Dijaškem domu SŠGT Radenci razpolagamo s 60-imi dvoposteljnimi sobami. Sanitarije so skupne za 4 oz. 6 sob. Dijaški dom se nahaja v neposredni bližini avtobusne postaje Radenci. Do Zdravilišča Radenci oz. hotela Radin, kjer se nahaja tudi plavalni bazen, je 5 minut hoje skozi park.

V dijaškem domu imamo na voljo multimedijske učilnice za pouk dijakov, večnamensko dvorano z odrom za kulturne prireditve, animacijo in druženje, fitnes in zunanje igrišče. Po dogovoru lahko organiziramo tudi najem športne dvorane pri naši šoli. Z našimi dijaki in učitelji lahko pomagamo pri izpeljavi raznih dejavnosti (rafting po Muri, ogled Radenske, Zdravilišča Radenci, pohod po Atilovi poti, pohod med vrelci …).

Ob urejenih sobah imajo gostje na izbiro zajtrke, kosila, malice in večerje. Skupinam nudimo popuste po dogovoru.