logo
PRIJAVA

19. 3. 2020_NOVO _ OBVESTILO ZA DIJAKE ŠOLE IN DIJAŠKEGA DOMA SŠGT RADENCI

INFORMACIJE: 041 605 161 je številka na kateri dobite informacije  o šoli in dijaškem domu v nujnih primerih.

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVlD-19 se bo v vzgojno-izobraževalnih zavodih  od 16. do PREKLICA  začasno prenehala izvajati vzgojno-izobraževalna dejavnost v šoli in dijaškem domu vključno s praktičnim usposabljanjem z delom pri delodajalcih za dijake in vajence.

TO POMENI, DA STA ŠOLA IN DIJAŠKI  DOM OD 16. 3. 2020 DO PREKLICA ZAPRTA.

Ker pa nam sodobna tehnologija omogoča, da delno pouk izvedemo tudi na daljavo,  bomo v tednu od 16. 3. 2020 do 27. 3. 2020 pouk po obsegu in časovni izvedbi izvedli v skladu z veljavnim urnikom.

Učitelji vam bodo poslali navodila ter učno gradivo za izvedbo posamezne ure in bodo spremljali vaše delo preko elektronske pošte ali spletnih učilnic oz. po dogovoru.

Spoštovani dijaki in dijakinje, prosim vas, da spremljate elektronsko pošto in upoštevate navodila vaših učiteljev. Predlagam vam tudi, da vsi tisti, ki imate kakšne nedokončane obveznosti, izkoristite ta čas tako, da boste lahko takoj, ko se vrnete v šolske klopi, nadoknadili zamujeno, popravili ocene …

Prosim vas, da spremljate objave na naši spletni strani, obenem pa upoštevajte tudi vsa že dana navodila v zvezi  s poukom na daljavo in problematiko korona virusa, ki ste jih te dni prejeli v šoli.

Vam, vašim staršem in vsem, ki so vam blizu, želim, da se ta neprijeten čas čimprej razblini.

 

Ravnateljica:

Janja Prašnikar Neuvirt

 

 

Comments are closed.